Møllen Januar/februar 2004

Møllen Januar - Februar 2004

Indeholder en artikel om Odsherreds hatmøller, herunder særligt Rørvig Mølle. Per Gliese skriver om opsætning af hat og vinger på Egeskov Mølle.

Nævnte møller: Baunhøj Mølle, Egeskov Mølle, Egå Mølle, Helnæs Mølle, Hollandske Mølle, Lille Mølle, Præstebro Møle, Rørvig Mølle, Årup Mølle

Møllen Marts/april 2004

Møllen Marts - April 2004

Indeholder en beretning om Ingstrup Mølle ved Rødding. Der er omtale af Dansk Møllerforening tur til Westfalen og Friesland i september 2004. Steinar Winsvold skriver om kværnsten fra Lugnås. Der berttes om opsætning af hat og vinger på Skovsgård Mølle.

Nævnte møller:  Agersø Mølle, Baunhøj Mølle, Blåbæk Vandmølle, Blåbæk Vindmølle, Fiskebækgårds Mølle, Herluflille Mølle, Ingstrup Mølle, Jernløse Mølle, Nårup Savværks Vandmølle, Skovsgård Mølle, Øster Hurup Mølle.

Møllen Maj/juni 2004

Møllen Maj - Juni 2004

Indeholder beretningen om Klæstrup Mølle, samt kritik af ophævelse af fredningen af Segalt Mølle. Der skrives "Lidt om mel" og Dansk Mølledag den 20. juni 2004 har deltagelse af over 100 møller. Endelig skriver Niels Erik Andersen om "Folkore og historik omkring møllenæringen".

Nævnte møller: Baunhøj Mølle, Hjerritsdal Vandmølle, Klæstrup Mølle, Lumby Mølle, Lyngmøllen ved Grønnestrand, Segalt Mølle, Skarntyde Mølle, Tadre Mølle.

Møllen Juli/august 2004

Møllen Juli - August 2004

Indeholder omtale af Dansk Møllerforenings 120. årsmøde, herunder forenings nye vedtægter. Skovsgård Mølle blev indviet. Niels- Holger Larsen skriver om "De bornholmske stubmøller". Per Gliese skriver om mølledagen i Skåne og der er indlæg om Slotsmøllen i Kolding.

Nævnte møller: Blåbæk Vandmølle, Blåbæk Vindmølle, Brundby Stubmølle, Dorf Vand- og Vindmølle, Elstrup Mølle, Fiskebækgårds Vandmølle, Grubbe Mølle, Havnø Mølle, Hjerritsdal Mølle, Kelddals Mølle, Mandø Mølle,Nr. Jernløse Mølle, Skamstrup Mølle, Skovsgård Mølle, Slotsmøllen i Kolding, Svaneke Mølle. Tejn Mølle, Øster Sundby Mølle.

Møllen September/oktober 2004

Møllen September - Oktober 2004

Indeholder beretning om restaureringsarbejdet på Svaneke Stubmølle. Mads Jensen skriver om "Ferdinand Jensen- en genial dansk møllebygger".Niels Erik Andersen skriver "En hammermølle efter et gammelt prospekt".

Nævnte møller: Baunhøj Mølle, Dyrehavemøllen, Egeskov Mølle, Fejø Mølle, Lumby Mølle, Lønstrup Mølle, Sillerup Mølle, Slotsmøllen i Kolding, Slotsmøllen i Åbenrå, Svaneke Stubmølle, Uhre Mølle

Møllen November/december 2004

Møllen November - December 2004

Indeholder beretning om opførelsen af den nye Baunhøj Mølle, restaureringsarbejder på Egeskov Mølle og Mandø Mølle. Lise Andersen skriver om TIMS´s 11. symposium i Portugal.

Nævnte møller: Baunhøj Mølle, Egeskov Mølle, Ganløse Mølle, Mandø Mølle, Oxholm Mølle, Skamstrup Mølle.