Årsmøde

Dansk Møllerforening afholder årsmøde hvert år i maj/juni måned et sted i landet. Programmet starter fredag med middag og socialt samvær. Lørdag holdes generalforsamling om formiddagen og der fortsættes med mølletur om eftermiddagen. Lørdag aften samles deltagerne til årsmødemiddag og søndag afsluttes med møllebesøg.

Årsmøde holdes i 2019 i dagene 24. - 26. maj

Tilmelding til årsmøde.

Gennem de sidste mange år har vi forsøgt at holde prisen under kr. 2.000,- for et komplet årsmøde-arrangement, og samtidigt forsøge at holde kvaliteten oppe. Og det er heldigvis lykkedes igen i år…!

Følgende priser har vi forhandlet os frem til:

-          Fredag-søndag, komplet arrangement, kr. 1.900,- pr. person i dobb. Værelse.

-          Tillæg for enk. værelse: kr. 300,- (2 overnatninger)

-          Lørdag – søndag, inkl. mølletur, kr. 1.300,- pr. person i dobb. værelse.

-          Mølletur lørdag + festmenu lørdag aften, uden overnatning: kr. 800,- pr. person.

Priserne er inkl. forplejning, samt en øl/vand, eller 2 gl. vin til aftensmaden, kaffe & kage om aftenen. Drikkevarer ud over dette kan købes på stedet.

Har man behov for speciel mad, eller andre behov, skal man ved tilmeldingen gøre opmærksom på dette. Vandrehjemmet har eget køkken, og kan imødekomme specielle ønsker.

Tilmelding senest d. 1. maj 2019 til foreningens kasserer på mail: louisevej5@mail.dk, eller tlf. 30 27 58 47 (bedst efter kl. 18). Man er også velkommen til af skrive, eller ringe hvis der er spørgsmål til arrangementet.

Betaling foretages på foreningens konto i Sydbank: 6845 1779505 senest d. 12. maj 2019.

Dansk Møllerforenings 135. årsmøde 2019 – Danhostel Svendborg

Program:

Fredag d. 24. Maj

Fra:

Kl. 15.00 - Indkvartering på Danhostel - Svendborg

Kl. 18.00 - Serveres der aftensmad inkl. 1 øl/vand/gl. vin. Yderligere drikkevarer kan købes.

Kl. 19.30 - Generalforsamling

Dagsorden:

2. Formandens beretning.

3. Fremlæggelse af regnskab og fastlæggelse af kontingent.

4. Valg til bestyrelsen.

Susanne Jervelund (modtager genvalg),

Søren H. Hansen (modtager genvalg),

Peter Castberg (modtager ikke genvalg)

5. Valg af Suppleanter.

På valg er:

Hans Peter Poulsen (modtager genvalg)

Ole Breitenstein (modtager genvalg)

6. Valg af revisor.

På valg er:

Kjeld Toftlund Larsen, (modtager genvalg)

Kirsten Jervelund (modtager genvalg)

7. Behandling af indkomne forslag.

8. Eventuelt.

Kl. 21.00 – Serveres der kaffe og kage, og efterfølgende er der hygge og festligt samvær.

Lørdag d. 25. Maj

Morgenmad mellem kl. 07.30 og 08.30

Kl. 09.00 Mølletur på Sydfyn

Vi regner med at være hjemme igen ca. kl. 17.45

Kl. 19.30 Festaften i festlokale, inkl. ½ fl. vin pr. pers./øl/vand. Ekstra drikkevarer kan købes.

Efterfølgende serveres der kaffe og kage, og så er der hygge og festligt samvær.

Søndag d. 26. Maj

Kl. 8.00 – 10.00 - Morgenmad

Værelserne forlades senest kl. 10.00

Dem der har lyst, kører efterfølgende til Lille Mølle og Grønne Mølle. Yderligere info om dette arrangement på mødet.

Ret til ændringer i programmet - forbeholdes.