Grundlaget for et møllelaug

1. Grundlaget for et møllelaug

Udover en mølle, er det vigtigt at man får samlet en "hård" kerne af folk der også brænder for møllen, og som kan se den kulturværdi det er at bevare møllen. Det er ikke nok at man bare vil gøre en vennetjeneste. Det er vigtigt at alle brænder for sagen, og at alle ved hvad det er for mål man Uggerslev Mølle, 2009har sat sig. Hvis man er for få personer, kan det hurtigt komme til at se uoverskueligt ud, og man vil køre træt. Hvis man er en flok er det lettere at komme gennem, specielt også hvis man gør det til social ting at samles om sin mølle. Det skal være sjovt at arbejde med/for møllen.

At skaffe denne hårde kerne, er den største opgave man står over for. Men jo mere engagement man kan samle, jo lettere bliver det at nå målet.